Jeg visste jo at mårråkbøggen er et unikt folkeferd…

…men dette var virkelig over all forventning! :D Så artig at bygda engasjerer seg, og at så mange kjøper plakaten!

Jeg hadde en følelse av at dette ville slå an, og jaggu gjorde det! :D

3

Trykk på bildet for å komme til oppslaget hos avisa Ságat! (Foto: Skjermdump fra sagat.no)

2

Trykk på bildet for å komme til saken hos avisa Finnmark Dagblad! (Foto: Skjermdump fra ifinnmark.no)

Både Christina og jeg er overveldet. Vi er glade, vi er rørte, og vi er stolte! :D Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, egentlig… Og det skjer jo sjelden ;)

Når jeg er innlogget på facebook for å administrere bloggen sin side der, så kan jeg se hvor mange jeg har nådd med hvert innlegg jeg har lagt ut der inne. Da pleier det som regel å stå “7 personer nådd” eller “5 personer nådd”, og facebook foreslår stadig at jeg skal promotere siden min ved å kjøpe annonseplass.

Det forrigge innlegget mitt stopper nok maset fra facebook, tenker jeg, for der er nemlig 2199 personer nådd foreløpig, og det er jo jaggu nesten like mange som hele hjembygda mi det :D :D :D En stor dag for bloggen, flaks at vi ikke har hatt nedetid ;)

Publisitet er viktig hvis man skal nå ut med et budskap, og da er sosiale medier og internett til stor hjelp.

Jeg er glad for at vi gjennom dette arbeidet har fått oppmerksomhet rundt Bjørn Roars dialektarbeid, at vi allerede har samlet inn en fin sum til kreftforeningen, og også for at en lokal kunstner og selvstendig næringsdrivende har fått et oppdrag som skaper blest og inntekter – for det er jaggu ikke bare bare å drive eget firma i denne bransjen heller.

Samtidig så går tankene hele tiden til han som står bak det hele, og alle de rundt ham som lever i og med savnet. <3

God søndag til alle mine lesere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>